Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reál munkaközösség

Tagok és bemutatkozás:

- Aranyosiné Kovács Mária:

aranyosinekovacsmaria.jpg

1982. orosz-testnevelés szakos általános iskolai tanár, kézilabda sportedző, 1994. német szakos nyelvtanár, 2006. ECL nyelvvizsga bizottsági tag, 2007. ÖSD és TELC vizsgáztató, 2008. német nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, 2008. Origó nyelvvizsga bizottsági tag, 2009. Origó vizsgaszervező. 1996-tól dolgozom a gimnáziumban, nyáron szervezem a német nyelvi táborokat, nyelvvizsga-felkészítést is tartok.

- Bényei András:

benyeiandras.jpg

1991-ben végeztem a KLTE-n biológia-kémia tanár szakon. A BME-n közoktatás-vezető pedagógus szakvizsgát szereztem. Biológiából emelt szinten van érettségiztetői minősítésem. A tanítás mellett az iskolai tankönyvellátást intézem. Szívesen készítek fel tantárgyi versenyekre tanulókat, valamint a gimnázium fontos eseményeinek videózását is végzem. Segítek a Lendület című iskolaújság szerkesztésében.

- Orémusz Bertalan

oremuszbertalan.jpg

- Papp János

pappjanos.jpg

1997-ben történelem-földrajz tanári szakon végeztem, az akkor még Kossuth Lajos nevét viselő debreceni egyetemen. Ettől az évtől kezdve dolgozom a gimnáziumban is. A földrajzot egyedüliként tanítom az iskolában. Történelemből emelt szinten van érettségiztetői minősítésem. Szabad időmben szívesen kirándulok a családommal. Szeretem a jó focit és a jó zenét. Az iskolai zenei vetélkedő állandó szervezője vagyok. Mottóm: "Az, hogy az iskola - és benne a tanár - milyen volt, csak az iskola elvégzése után fog kiderülni."

- Pataki Zoltán

patakizoltan1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

- Pethe Ildikó

ildiko.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Szemán Zsolt

img_4219.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

- Vadné Halmi Judit munkaközösség-vezető:

vadnehj.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A KLTE-n végeztem matematika tanárként. 1999 óta tanítok az iskolában. Már több osztálynak voltam az osztályfőnöke és 10 éve a természettudományi munkaközösség vezetője vagyok. Szabadidőmet két gyermekemmel töltöm, szívesen sétálunk, játszunk és olvasunk együtt. Mottó: "A matematikát meg lehet tanulni. A matematikát tanulni kell!!! Aki megtanulja, rájön, hogy a matematika az egyik legkönnyebb tantárgy."

- Vig Csaba

img_4163.jpg

 

 

 

 

 

 

 

- Vigné Rőczei Éva

vigneroczeieva.jpg

 
 Pontos idő


Világóra


VisszaszámlálásStatisztika

Most: 5
Összes: 492441
30 nap: 12449
24 óra: 437