Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reál munkaközösség

Tagok és bemutatkozás:

Bényei András:

benyeiandras.jpg

1991-ben végeztem a KLTE-n biológia-kémia tanár szakon. A BME-n közoktatás-vezető pedagógus szakvizsgát szereztem. Biológiából emelt szinten van érettségiztetői minősítésem. A tanítás mellett az iskolai tankönyvellátást intézem. Szívesen készítek fel tantárgyi versenyekre tanulókat, valamint a gimnázium fontos eseményeinek videózását is végzem. Segítek a Lendület című iskolaújság szerkesztésében.

Orémusz Bertalan

oremuszbertalan.jpg

Papp János

pappjanos.jpg

1997-ben történelem-földrajz tanári szakon végeztem, az akkor még Kossuth Lajos nevét viselő debreceni egyetemen. Ettől az évtől kezdve dolgozom a gimnáziumban is. A földrajzot egyedüliként tanítom az iskolában. Történelemből emelt szinten van érettségiztetői minősítésem. Szabad időmben szívesen kirándulok a családommal. Szeretem a jó focit és a jó zenét. Az iskolai zenei vetélkedő állandó szervezője vagyok. Mottóm: "Az, hogy az iskola - és benne a tanár - milyen volt, csak az iskola elvégzése után fog kiderülni."

Pataki Zoltán

patakizoltan1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Pethe Ildikó

ildiko.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vadné Halmi Judit munkaközösség-vezető:

vadnehj.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A KLTE-n végeztem matematika tanárként. 1999 óta tanítok az iskolában. Már több osztálynak voltam az osztályfőnöke és 10 éve a természettudományi munkaközösség vezetője vagyok. Szabadidőmet két gyermekemmel töltöm, szívesen sétálunk, játszunk és olvasunk együtt. Mottó: "A matematikát meg lehet tanulni. A matematikát tanulni kell!!! Aki megtanulja, rájön, hogy a matematika az egyik legkönnyebb tantárgy."

Vig Csaba

img_4163.jpg

 

 

 

 

 

 

 

1985 óta vagyok a gimnázium pedagógusa, az évek során tanítottam matematikát, fizikát és számítástechnikát, jelenleg csak fizika órákat tartok. Az iskola életében tanítottam az esti tagozaton, voltam osztályfőnök és mellette állandóan voltak kisebb-nagyobb megbízatásaim. Az iskola vezetésében először mint esti tagozat vezetője vettem részt, utána igazgatóhelyettes és tagintézmény-vezető voltam. Az önállóvá váló gimnáziumnak 2015 óta vagyok a vezetője. A szabadidőmben igyekszem sok mindennel foglalkozni, olvasás, zene, művészetek, sportolás a legjellemzőbb és szeretek színházba és koncertre járni.

Vigné Rőczei Éva

vigneroczeieva.jpg

1984-től dolgozom a gimnáziumban. Az első tíz évben kollégiumi nevelő és fizika óraadó tanár voltam. 1995-től teljes állásban matematikát és fizikát tanítok itt.

Az évek alatt számtalan továbbképzésen, szakvizsgán és minősítésen képeztem magam, de alapvető pedagógiai hozzáállásom nem változott. Szeretem a munkámat, büszke vagyok a tanítványaimra és elért eredményeikre.

 

Vereczkei Róbertné:

vereczkeirobertne.jpg

 

 

 

 

 

 

 

2000-ben szereztem diplomát a Nyíregyházi Főiskolán könyvtár-kémia szakon. Azóta a gimnáziumban dolgozom, jelenleg iskolai könyvtárosként. A tanulók étkezés rendelését koordinálom, nálam lehet az ebédet megrendelni, ill. lemondani.

 

 
 Pontos idő


Világóra


VisszaszámlálásStatisztika

Most: 6
Összes: 1013296
30 nap: 13990
24 óra: 362