Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idegen nyelvi munkaközösség

A német nyelv jelentőségéről bemutató letölthető innen!

Az idegen nyelv jelentőségéről bővebben itt.

Tagok és bemutatkozás:

Antal Károly

antalkaroly.jpg

Az Ungvári Állami Egyetemen szereztem angol nyelvszakos tanári diplomámat 1996-ban. A gimnáziumban 2001. óta dolgozom. ECL nyelvvizsgáztató tanár is vagyok. Nyelvvizsga-felkészítésben és az idegen nyelvi munkaközösségi programok szervezésében is részt vállalok. Szeretem az idegen nyelveket és a zenét, orosz és ukrán nyelven is beszélek.

Aranyiné Nyitrai Anita munkaközösség-vezető:

img_4151.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ének-zenét és német nyelvet tanítok a gimnáziumban, 2008 óta segítem a diákönkormányzat munkáját. Részt veszek nyelvi táborok, nyelvi versenyek szervezésében, pályázatok felkutatásában, megírásában. ÖSD és TELC vizsgáztató tanár vagyok. 2011-ben pedagógus szakvizsgát szereztem. 2014-től kezdve végzem az iskolai közösségi szolgálattal kapcsolatos teendőket. Szeretem a zenét, a színházat, az idegen nyelveket, szívesen utazgatok.

 

Aranyosiné Kovács Mária:

aranyosinekovacsmaria.jpg

1982. orosz-testnevelés szakos általános iskolai tanár, kézilabda sportedző, 1994. német szakos nyelvtanár, 2006. ECL nyelvvizsga bizottsági tag, 2007. ÖSD és TELC vizsgáztató, 2008. német nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanár, 2008. Origó nyelvvizsga bizottsági tag, 2009. Origó vizsgaszervező. 1996-tól dolgozom a gimnáziumban, nyáron szervezem a német nyelvi táborokat, nyelvvizsga-felkészítést is tartok.

Gönczi Bernadett:

gonczibernadett1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Német-szociálpedagógus tanár vagyok, 2001-ben végeztem Nyíregyházán, és ugyanebben az évben el is helyezkedtem a gimnáziumban. A tanítási órákon kívül nyelvvizsga-felkészítőket tartok, német nyelvi táboroztatásban veszek részt. 2007 óta ÖSD nyelvvizsgáztató tanár vagyok.

Dr. Bur Beáta:

img_4175.jpg

 

 

 

 

 

 

 

2000-ben végeztem a Debreceni Egyetemen német-orosz szakon, majd 2011-ben ugyanitt angol nyelvtanári diplomát is szereztem. Szintén 2011-ben a közoktatási vezető szakvizsgát is letettem. Az első diplomám megszerzése után azonnal a gimnáziumban helyezkedtem el, ahol 2014 szeptembere óta már vezetőhelyettesként dolgozom. ÖSD és ORIGO nyelvvizsgáztató vagyok, a gimnáziumban szervezett ORIGO típusú nyelvvizsgák koordinálása is a feladataim közé tartozik.

Csillag Emese:

csillagemese.jpg

A Szegedi Tudományegyetemen diplomáztam angol nyelvtanárként 2001-ben, azóta tanítok angol nyelvet a gimnáziumban. Kiegészítő egyetemi oklevelet a Debreceni Egyetemen szereztem 2013-ban. Ezen kívül 2006-ban Nemzetközi Kapcsolatok szakon szereztem diplomát a Nyíregyházi Egyetemen. Diákjaimat segítem az angol nyelv elsajátításában és a különböző nyelvvizsgákra, érettségire való felkészülésben. A különböző iskolai pályázati tevékenységekben aktívan részt veszek. 2013 óta osztályfőnökként is segítem a rám bízott osztályokat. Szabadidőmet igyekszem aktív módon eltölteni, tagja vagyok a helyi Göbölyös néptánccsoportnak, szeretek túrázni, síelni.

Szombati Gábor:

szombatigabor.jpg

 

 

 

 

 

 

 

2002-ben végeztem Nyíregyházán történelem-angol nyelv és irodalom szakon. 2012-ben Debrecenben angoltanári egyetemi diplomát szereztem. Az intézményben 2006 óta tanítok. A Lendület című iskolaújság szerkesztője vagyok. Érdeklődés és hobbi: sportújságírás és média, színjátszás, tenisz, utazás, gasztronómia. Mottó: „Csak az tud a tengerparton homokvárat építeni, aki hisz abban, hogy a hullámok megszelidíthetőek.”

Kovácsné Nagy Tünde:

Kórikné Szemcsák Nikolett:

img_4304--4-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

2004-ben végeztem angol nyelv és irodalom szakon, majd 2008-ban angoltanári egyetemi diplomát szereztem. 2004 óta tanítok. Az iskola eseményeiről készült képeket én készítem. Amennyiben diákjaink igénylik, nyelvvizsga felkészítőket tartok valamint részt veszek az angol nyelvi táboroztatásban is. Szabadidőmben szívesen foglalkozom a Helen Doron English módszerrel történő nyelvoktatással.

 
 Pontos idő


Világóra


VisszaszámlálásStatisztika

Most: 12
Összes: 595265
30 nap: 14545
24 óra: 478