Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Humán munkaközösség

Tagok és bemutatkozás:

 

Aranyiné Nyitrai Anita:

img_4151.jpg

Ének-zenét és német nyelvet tanítok a gimnáziumban, 2008 óta segítem a diákönkormányzat munkáját. Részt veszek nyelvi táborok, nyelvi versenyek szervezésében, pályázatok felkutatásában, megírásában. ÖSD és TELC vizsgáztató tanár vagyok. 2011-ben pedagógus szakvizsgát szereztem. 2014-től kezdve végzem az iskolai közösségi szolgálattal kapcsolatos teendőket. Szeretem a zenét, a színházat, az idegen nyelveket, szívesen utazgatok.

Bényeiné Lévai Ágnes:

benyeinelevaiagnes.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A KLTE-n végeztem 1992-ben magyar nyelv és irodalom-orosz nyelv és irodalom szakon. Az egyetem elvégzése után a gimnáziumban kezdtem tanítani. A tánc és dráma tantárgy tanításához szükséges végzettséget is megszereztem, majd 2006-ban egészségfejlesztő mentálhigiénikus diplomát kaptam. Szerkesztem a Lendület című iskolaújságot. A tanítás olyan hivatás, ahol a tapasztalat előny, de a rutin kevés. Folytonos megújulásra van szükség, ami egyébként is fontos szerintem. Szeretek tanítani.

Kovácsné Nagy Tünde:

Orosiné Dér Erika:

orosinedererika.jpg

2000 szeptember óta dolgozom az intézményben történelem szakos tanárként, de tanítok még etikát, társadalomismeretet, filozófiát és médiát is. Helyi és megyei történelem versenyeken veszünk részt tehetséges diákokkal. Művelődésszervező diplomám révén egyre több szervezési feladatban is részt veszek.

Papp János munkaközösség-vezető:

pappjanos.jpg

1997-ben történelem-földrajz tanári szakon végeztem, az akkor még Kossuth Lajos nevét viselő debreceni egyetemen. Ettől az évtől kezdve dolgozom a gimnáziumban is. A földrajzot egyedüliként tanítom az iskolában. Történelemből emelt szinten van érettségiztetői minősítésem. Szabad időmben szívesen kirándulok a családommal. Szeretem a jó focit és a jó zenét. Az iskolai zenei vetélkedő állandó szervezője vagyok. Mottóm: "Az, hogy az iskola - és benne a tanár - milyen volt, csak az iskola elvégzése után fog kiderülni."

Vereczkei Róbertné:

vereczkeirobertne.jpg

 

 

 

 

 

 

 

2000-ben szereztem diplomát a Nyíregyházi Főiskolán könyvtár-kémia szakon. Azóta a gimnáziumban dolgozom, jelenleg iskolai könyvtárosként. A tanulók étkezés rendelését koordinálom, nálam lehet az ebédet megrendelni, ill. lemondani.

 

 
 Pontos idő


Világóra


VisszaszámlálásStatisztika

Most: 20
Összes: 595247
30 nap: 14538
24 óra: 472